Samen met de Natuur


Ontwikkeling van de buitenruimte voor particulieren, bedrijven en overheden.

Advies en ontwerp bestaand en nieuw te ontwikkelen: tuin, landgoed, woonwijk, natuurreservaat, bedrijventerrein, speeltuin, agrarisch terrein, openbare ruimte...


Creëer een Tuin van hEden voor particulieren, bedrijven, overheden, scholen...

Lezing, workshop en cursus over de eco-energetische tuin en landschap.


Kunst in de Openbare Ruimte

Natuurlijke installaties

Welkom


In het oosten lag de historische Tuin van Eden, een paradijselijke hof waar alle planten, dieren, insecten, mensen en sterren in volledige harmonie samenleefden.

Wanneer we ons verbinden met de Natuur en luisteren naar haar wijze ingevingen, maken we ‘heden’ opnieuw een aards paradijsje, waar alles in overvloed groeit en bloeit en alle wezens in harmonie met elkaar kunnen leven.

De Tuin van hEden creëert in samenwerking met de Natuur helende tuinen en landschappen. Centraal staat het streven naar een totale balans met alle dimensies: met onze planeet aarde, onze medemens en ons innerlijke zelf. De kunst van samenwerking tussen al deze werelden leidt naar een duurzame en gezonde aarde.

Wie is?


Op de boerderij van een centrum voor duurzaam ondernemen in Oost-Nederland, ontwikkelde

Kris Tolomei in samenwerking met de Natuur, de

Tuin van hEden als een

eco-energetische moes-en kruidentuin.

Middels workshops, cursussen en lezingen in binnen-en buitenland deelt zij haar vaardigheden met deze vorm van telen en creëren mee aan alle leeftijden.

Daarnaast adviseert en ontwerpt de Tuin van hEden ook voor derden de buitenruimte in samenwerking met de Natuur op kunstzinnige wijze.

Kris Tolomei bezit ruime kennis en ervaring op het gebied van: ecologie, tuinieren, landbouw, duurzaamheid, gezondheid, architectuur, bouwbiologie, geomantie, culturele planologie, kunst en cultuur.

Samen met de Natuur ontwikkelt de Tuin van hEden de buitenruimte voor particulieren, bedrijven, agrariërs, scholen en overheden.

Contactgegevens


Telefoon

        00 31 (0)6 29 151 736

        00 32 (0)471 65 53 43

Postadres

Postbus 180

        Antw. Centr. Station

2018   Antwerpen

       België

E-mail

   info@tuinvanheden.eu

Web

    www.tuinvanheden.eu

De Tuin van hEden

voor een duurzame aarde door:

  1. -bewustwording

  2. -samenwerking

  3. -gezondheid

Copyright © Kris Tolomei - 2013 - All Rights Reserved